13 februari 2011

Bevrijdingsmuseum zoekt vrijwilligers.

Bevrijdingsmuseum zoekt vrijwilligers

Het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 in Groesbeek zoekt op korte termijn dringend versterking van zijn vrijwilligersteam. Vanwege het feit dat de bezoekersstromen blijven groeien is er dingend behoefte aan: Gastheren / gastvrouwen voor het museumcafé . Het museum biedt een plezierige werksfeer, een professioneel opleidingstraject, een reiskostenvergoeding en een collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering.  Het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 is een historisch-educatief museum over de gebeurtenissen rond de bevrijdingsge­schiedenis van Nederland en Europa in 1944 en 1945. Ook worden de ontwikkelingen van internationale samenwerking in Europa na 1945 belicht, evenals de actuele thematiek van vrijheid, democratie en mensenrechten.  Voor meer informatie over het museum, zie: www.bevrijdingsmuseum.nl . Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Coördinator Personeelszaken, mw. Wilma Geenen, telefonisch of per e-mail: 024-3974404 / info@bevrijdingsmuseum.nl

DSCF4123_bevrijdingsmuseum

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.