16 januari 2011

Brandweer Kranenburg neemt nieuw voertuig in gebruik

Op zondag 16 januari heeft de vrijwillige brandweer van Kranenburg een nieuwe brandweerauto in gebruik genomen. Deze nieuwe commandowagen werd geheel in eigen beheer gebouwd en is in de plaats gekomen van het oude voertuig, dat vorig jaar bij een aanrijding zodanig was vernield, dat opknappen geen optie meer was. De brandweerauto werddoor burgemeester Günther Steins overgedragen aan de brandweer Kranenburg en volgens traditie, door de pastoor gezegend. Brandweerlieden van Gennep en Ubbergen waren bij deze plechtigheid aanwezig. zie de foto’s.
DSC_7906brandweer_Kranenburg_copy

Am Sonntag den 16 Jan 2011 stellt der Löschzug Kranenburg ein neues Feuerwehrfahrzeug in Dienst.
Einen Einsatzleitwagen ELW1.
Das Fahrzeug wird gegen 11.30 Uhr – 12.00 Uhr
durch den Pastor gesegnet und durch den Bürgermeister Herr Steins übergeben.

Von der Brandweer Ubbergen, Groesbeek, sowie Gennep werden die Kommandanten eingeladen.