16 januari 2011

Pronkzitting CV de Deurzakkers 150111

Zaterdagavond vond in het dorpshuis De Sprong te Ooij de tweede pronkzitting van dit seizoen plaats van CV de Deurzakkers uit Ooij. De volle zaal genoot met volle teugen van het door de Deurzakkers aangeboden programma en het gezamenlijk optreden van de voltallige dansgroep, bestaande uit De Blue Bells, de Little Dolls en de Twinkle Stars, totaal 38 danseressen. Een geweldig optreden. Tijdens deze avond werd afscheid genomen van Prins Roel de Fluiter en hij werd opgevolgd door Prins Peter de Derde, de Duitenman. Tijdens het optreden van het duo Driekus en Dokus werd het nieuwe a.s. boerenbruidspaar bekend gemaakt. Dit zijn Kees Vink en Els van der Meulen, aliasCornelis van de Dikke Mik en Betje van ’t Schokkershukske. Zij zullen op zaterdag 5 maart tijdens de Boerenbruiloft in de onecht worden verbonden. Prins Roel werd tijdens zijn aftreedceremonie opgenomen in de club van oud-prinsen, de Ex-cellenties, die tevens voor zijn “aftocht” zorgden. zie de foto’s
DSC_7683Blue_Bells