2 november 2009

Allerzielenconcert projectkoor Heilig Landstichting, Sure on this shining night.

Het projectkoor Heilig Land Stichting onder leiding van Sophia Brink verzorgde dit weekend weer een viertal Allerzielen concerten in Heilig Land Stichting, Kranenburg, Beuningen en Grave. Het thema van deze concerten was "Sure on this shining night". Het projectkoor is een vervolg op het eindexamenproject van Sophia Brink, die in oktober 2001 een Mariaconcert gaf in de Cenakelkerk van de Heilig Land Stichting. Vervolgens ontstond het idee om jaarlijks met een koor van amateurzangers op projectbasis te komen tot één of meer concerten rondom een bepaald thema. En ook dit jaar is dat gelukt met een grote groep amateurzangers, waarvan een deel uit de gemeenten Ubbergen, Millingen, Groesbeek en Kranenburg afkomstig zijn. zie de foto’s