19 oktober 2009

Ooijse scholiere komt om bij busongeluk Spanje

Bij het ernstige busongeluk in Spanje, waarbij een Nederlandse bus verongelukte met scholieren van het Nijmeegse Canisiuscollege is de 15 jarige Ilse Beekers uit Ooij

om het leven gekomen. Ons medeleven gaat uit naar haar ouders Linda en Fred, tweelingzus Anne en verdere familie. (Foto Bus EPA, Foto Ilse Hyves)

zie fragmenten uit Spaanse journaals

Teken het condoleanceregister

Ilse is inmiddels weer in Nederland en opgebaard bij Manege De Kasteelschehof, waar zondagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur afscheid van haar genomen kan worden.
De crematie zal op dinsdag 27 oktober plaats vinden in de Boszaal van het crematorium Jonkerbos te Nijmegen. Aanvang van de plechtigheid 15.15 uur.
Media aandacht, in welke vorm dan ook, wordt door de familie niet op prijs gesteld.

Verongelukte leerlinge is meisje uit Ooij

Bron: De Gelderlander

NIJMEGEN – De leerlinge die omgekomen is bij het busongeluk in Spanje met Canisiusleerlingen en -docent is Ilse Beekers uit Ooij bij Nijmegen.
Dat heeft de school maandagmiddag bekend gemaakt.

Inmiddels is duidelijk dat een aantal gewonden inmiddels is ontslagen uit het ziekenhuis. Een van de twee leerlingen die op het eerste gezicht zwaargewond leken, behoort inmiddels tot de lichtgewonden. Al met al zijn er twintig slachtoffers, waaronder ook de chauffeur van de bus.
Foto:EPA

zie Algemeen Dagblad Zie de Gelderlander