3 januari 2009

4e Nieuwjaarsduik voor honden in Millingen

 Inmiddels al weer voor de 4e maal in successie organiseerde Koffie en Eethuis "De Geldersche Poort" in Millingen aan de Rijn de nieuwjaarsduik voor honden in de Rijn. Veel hondenbezitters waren deze zaterdag weer naar het strandje bij de aanlegsteiger van de Duffelt gekomen om hun hond een duik te laten nemen, terwijl op de kant een accordeonist gezellige deuntjes stond te spelen. Niet alle honden waren bereid om zelf het water in te gaan, maar op speelse wijze lukte het toch om de meeste honden even te laten zwemmen, waarbij er zelfs tussen een aantal honden een eigen competitie ontstond. Voor de honden was er na afloop een strikje en een lekkernij, terwijl er voor hun baasjes erwtensoep werd geserveerd. De opbrengst gaat dit jaar weer volledig naar de D.A.N. Dieren-Ambulance-Nijmegen. De D.A.N. was ook deze keer weer aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden. www.de-gelderse-poort.com       zie de foto's
 dscf5651nieuwjaarsduik  dscf5669nieuwjaarsduik