10 september 2008

Celebrities in Berg en Dal

 Een invasie van bekende Nederlanders was op 10 september bij Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal dat als thuisbasis diende voor de succesvolle Beau Monde Women Only Cabrio Rally 2008. Het glamourblad Beau Monde organiseerde dit jaar voor de vierde keer, waarvan de laatste drie keer samen met de Fletcher Hotel Group, een heuse glamourrally, waaraan uitsluitend BNers met de meest stijlvolle auto's meedoen. Behalve bekend Nederland waren er diverse televisieploegen aanwezig  om verslag te doen van dit unieke evenement. Deze keer waren in ieder geval de volgende deelneemsters aanwezig: Judith Osborn, Pernille La Lau, Christine Kroonenberg, Antje Moreiro, Inge van der Spek, Judith Wiersema, Liz Snoijink, Suze Mens jr., Suze Mens sr., Anouk Smulders, Monique des Bouvrie, Marie Heleen Hendriks, Vivian Boelen, Renee Vervoorn, Xandra Brood, Anita van der Hoeven, Kelly, Sandra Remers en poetsdivas Marja & Liny. Deze rally kwam in de plaats voor de rally van 22 augustus, welke was uitgesteld ivm het overlijden van modeontwerper Percy Irausquin. zie de foto's

 Op de foto's een aantal bekende Nederlanders waaronder links Leo Klaassen(van de Gelderlander) en Kelly, terwijl Anouk Smulders op de rechter foto achter het stuur zit. 

 dscf6629kelly_en_leo  dscf6660beau_monde

Puzzelrit voor dames en één nicht. Bron: De Gelderlander van 110908

Door Leo Klaassen

BERG EN DAL – Marjo en Waltine vallen met hun neus in de boter. Komen ze naar hotel Erica in Berg en Dal voor een trainingsdag van hun werk, kunnen ze buiten op de parkeerplaats opeens op de foto met Leco van Zadelhoff. Wie? Dat is die kapper en visagist die altijd in RTL Boulevard zit. Hij noemt zichzelf ook Mister Beau Monde (het blad) en is daarom aanwezig bij de start van de Beau Monde Women Only Cabrio Rally. Het is een dagje uit voor vrouwelijke celebrities.

In paren rijden ze in dure open wagens door de wijde regio en moeten ze een wat lastig uitgestippelde route volgen. Bij de voetbalclub heet dat een puzzeltocht, Gooise dames noemen dat een rally.

'Pretty in pink' is het thema van de rally. In plaatsen als Milsbeek, Overasselt, Hernen, Niftrik en Mill zijn de deelnemers deze woensdag dan ook makkelijk herkenbaar aan hun roze outfits.

Gelukkig maar. Want veel getuigen zullen deelneemster Sandra Reemer nog wel herkennen, maar bij societynamen als Judith Wiersema, Antje Monteiro en Jet Sol zullen met name mannen vragend de schouders ophalen. Bekendere godinnen als Caroline Tensen en Leontine Borsato hebben deze keer afgezegd.

" Ik ken ook niet iedereen, hoor", geeft Jet Sol toe, die zelf vooral bekend is van reisprogramma's op televisie. Ze moet vandaag met een boekwerkje met vage pijltjes en verplichte opdrachtjes de weg wijzen aan presentatrice Fabiënne de Vries, die in haar witte BMW 135i achter het stuur zit.

Twee dames melden zich met roze bivakmutsen op en verzekeren zich zo van een plekje in de Boulevard-uitzending van die avond. "Daar word je dus niet bruin van in een cabrio", merkt Fabiënne op.

Sandra Reemer heeft 'geen idee' waarom ze meedoet, maar de andere dames weten het precies: om de gezelligheid.

Maar ook een beetje om de publiciteit, zo blijkt. Anders krul je je natuurlijk niet voor de verzamelde fotografen over een Ferrari, of hijs je je als Kelly (ja, dé Kelly) niet in het meest sexy roze jurkje dat je in de kast hebt hangen.

Kelly vertrouwt helemaal op de TomTom in de geleende Cadillac waarin ze mag plaatsnemen. De wedstrijd interesseert haar niet: "Ik doe gewoon aan alles van Beau Monde mee."

Wanneer de auto's met celebs één voor één wegrijden (zorgvuldig een botsing vermijdend met Leco's hondje Thijs), blijkt dat sommigen al moeite hebben om de uitgang van het hotelterrein te vinden. De wagens schieten alle kanten op.

In een zwarte Audi TT zit, naast Goois meisje Bo Wilkes, verrassenderwijs een vent. Maar de rally is toch alleen voor dames? "En nichten!", verzekert de betrokkene.

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.