8 september 2008

Finale Verstand van Zand

A.s. zondag, 13 september is de finale van de Verstand van Zandwedstrijden in Arnhem. Voor de Ooijse basisschool OPWEG zal daar gestreden worden door een aantal ouders en leerlingen van de school. De wedstrijden vinden plaats op de Markt voor het Provinciehuis en zijn vrij toegankelijk. Voor de Publieksprijs kan ook daar gestemd worden van 11.00 uur tot 15.30 uur. Het zou fijn zijn als daar zoveel mogelijk mensen heen gaan om te stemmen.

Finaleteams zijn bekend!

Na twee zeer geslaagde en zon overgoten voorrondes van Verstand van Zand zijn inmiddels de finaleteams bekend die het tegen elkaar gaan opnemen op 13 september op De Markt voor het Provinciehuis in Arnhem. De volgende teams gaat u terugzien in de finale: Los Zand uit Nijmegen, Scouting Don Bosco uit Beneden-Leeuwen, de Gelderse Milieu Federatie uit Arnhem, Op Weg uit Ooij, de Zandlopers uit Gendt, de Spindonezen uit Doetinchem, de KROON getuigen uit Arnhem, The Sandwiches uit Slijk-Ewijk, Carve Diem uit Elst, Styx uit Nijmegen en Umoja uit Herveld!

Wij feliciteren al deze teams met deze geweldige prestatie. Vanwege het lustrumjaar hebben deze teams, door in de finale te komen, sowieso al € 500,– gewonnen voor hun goede doel. Tijdens de finale zullen deze teams strijden voor de hoofdprijs van € 7.500,– en de publieks- en teamprijs van elk € 1.500,–. Zij én het goede doel waarvoor ze strijden, hebben uw stem hard nodig. Kom daarom op 13 september naar De Markt voor het Provinciehuis in Arnhem en stem op uw favoriete team! Door te stemmen maakt u wederom kans op het prachtige fotoboek ‘Rijzende Rivier' van Ruben Smit.

 

Tijdens de voorrondes was Circus Poehaa al aanwezig met mooie acts, tijdens de finale zullen zij voor u en de jongste bezoekers nog meer spectaculaire shows weggeven. Er is een grote bellenblaashoek, er zal een ballonnenclown rondlopen, er zijn spannende trapezeacts, er is een workshop koorddansen en een diabolo workshop, en u en uw kinderen kunnen zelf een brug bouwen met Xie Xie. Angelique Krüger zal de dag natuurlijk weer vrolijk aan elkaar rijgen, en Leonardo di Maloti loopt rond om u te fotograferen. Wist u dat deze foto's binnen een half uur gratis op te halen zijn? En dat de kinderen gratis kunnen worden geschminkt en dat er gratis popcorn en limonade wordt uitgedeeld aan de jongste bezoekers?

 

Reden genoeg om naar Verstand van Zand te komen op 13 september! Heel graag tot ziens!