7 juni 2008

Lenteconcert Politiekapel GLZ in oosterse sferen

 De politiekapel van Gelderland-Zuid heeft vrijdagavond in de grote concertzaal van De Lindenberg te Nijmegen haar jaarlijkse Lenteconcert gegeven. Het regiokorps van de politie Gelderland-Zuid beschikt over een volwaardig harmonieorkest en een tamboer- en lyrakorps. Dit concert vond plaats in oosterse sferen en werd opgeluisterd door de dansgroep Stream uit Nijmegen, onder leiding van Anouk Donders, terwijl 4 , van oorsprong Turkse muziekleraren, prachtige Turkse muziek op de buhne ten gehore brachten. Het geheel stond onder leiding van dirigent Emile Stoffels en instructeur Anton Grootenhuijs. Zie de foto's  dscf7299lenteconcert

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.