3 juni 2024

Nacompetitie om een plek in de vierde klasse bij BVC’12

Zaterdag 1 juni was de wedstrijd BVC’12-Oranje Blauw 0-1. Het werd een spannende wedstrijd, waarbij bij de start de spelers van BVC’12 het terrein opkwamen onder begeleiding van de jeugdspelertjes. Een prachtig gezicht. (foto Dandy Teunissen)  Het bleef de gehele wedstrijd spannend, want het ging er om, dat BVC moest winnen want anders zouden ze degraderen uit de Vierde Divisie. Maar helaas, 10 minuten voor het einde kwam het doelpunt van de tegenpartij en dat kon BVC niet meer inhalen. In de 80e minuut tegen Oranje Blauw – doelpunt  van Sean Veldhuizen – kwam het tegendoelpunt en daardoor  degradeerde BVC’12 uit de vierde klasse. Hun tegenstanders, Oranje Blauw speelt nu nog in de vijfde klasse A en en ze speelden om promotie. Ze krijgen zaterdag 8 juni de kans. Dan spelen ze op nog aan te wijzen neutraal terrein de finale tegen Elistha uit het Betuwse Elst om een plek in de vierde klasse, waar BVC’12 nu uitgaat. zie de foto’s (komen nog)