23 juni 2024

66 jaar CV de Polderschuupers gevierd met nieuwe voorzitter.

President Mario Frieling(links) spreekt de scheidende voorzitter Charley Frieling toen

Zaterdag 22 juni vierde carnavalsvereniging de Polderschuupers uit Kekerdom haar 66 jarig bestaan in het Kulturhus te Kekerdom met een receptie van 19.00 uur tot 20. uur, gevolgd door een feestavond met Feest DJ Tim.. Alle carnavalsverenigingen uit het Hoog en het Laag , alsmede een carnavalsvereniging uit Groesbeek waren naar Kekerdom gekomen om de jubilerende vereniging te komen feliciteren. Ze waren wel verzocht om ” foute kleding” aan te trekken en dat was aardig gelukt. Na de receptie werd de feestavond geopend door president Mario Frieling, die daarbij bekend maakte, dat Charley Frieling, sinds 1992 penningmeester en daarna voorzitter van de Polderschuupers, nu afscheid nam als voorzitter van de vereniging. Charley daarentegen, maakte bekend, dat Mario Frieling nu de nieuwe voorzitter van de vereniging werd. Charley Frieling werd tijdens dit feest benoemd tot Groot Vorst van de vereniging. Zie de foto’s