28 april 2024

Koningsdag in Beek

De dames van de Kindervakantieweek met het fruitspel.

In Beek begon de Koningsdag met een vrijmarkt bij de kerken op de Kerkberg.. Voor de versierde fietsenoptocht werd er verzameld op de parkeerplaats Schellingshof waarna, met muziek van Harmonie KNA een rondgang door het dorp volgde, welke eindigde op de Kerkberg. Daar werd een Vrijmarkt gehouden, alsmede een  kinderbingo. De dames van de Kinderactiviteiten hadden in hun kraam een speciale act. Kinderen konden sjoelen en als zee dan gewonnen hadden voerden de dames de act van een fruitmachine op. Grappig om te zien   Deelnemers aan de Oranje Bingo konden die dag door het dorp allerlei activiteiten doen, waarbij alvast nummers van de Bingo konden worden afgestreept. De grote Bingo vond in de middag plaats, werd druk bezocht en was erg gezellig. Het werd een geslaagde dag  met dank aan het  Beekse Oranjecomité. zie de foto’s deel 1;  deel 2