8 april 2024

Jan Engelen uit Beek overleden.

Ons bereikte het droevige bericht, dat Jan Engelen uit Beek op de leeftijd van bijna 92 jaar op 8 april is overleden. Jan heeft samen met Trees 3 kinderen gekregen. Na het overlijden van Trees heeft hij nog jaren samen met Renate van het leven genoten. Hij heeft altijd volop in de gemeenschap gestaan. Had een zeer warm hart voor zijn harmonie KNA, waarvan hij erelid  was, maar zette zich ook in voor vele andere verenigingen. (initiator van de Beekse Avond, erevoorzitter en muzikant van KNA, lid van de Hofbrouwers)  Daarnaast was hij een lieve vader en trotse opa en opi. Jan vertelde de laatste weken van zijn leven vaak dat hij n mooi leven heeft gehad en dat hij tevreden afscheid kon nemen van zijn dierbaren. Wij wensen zijn partner Renate, alsmede zijn zoon Theo en dochter Marion, hun partners, de kleinkinderen en achterkleinkinderen,  heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De uitvaart is alleen voor genodigden.