20 maart 2024

Wilhelmina van der Steen-Frunt uit Groesbeek 101 jaar.

Mevrouw Wilhelmina van der Steen-Frunt  uit Groesbeek werd woensdag 20 maart op haar 101ste verjaardag verrast door burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal, die voor haar, namens de gemeente Berg en Dal, een bloemstuk, had meegenomen. Zij woont sinds juni 2021 in zorgcentrum  het “Zevenheuvelenhuis” in Groesbeek. Daarvoor woonde ze haar hele leven in de gemeente Oss, maar werd geboren in Heesch, waarna ze op haar 33ste verhuisde naar Oss. Ze heeft altijd in het onderwijs gezeten en iedereen kent haar daar als juf Willemien. Ze was getrouwd met Anton van der Steen, maar sinds 1992 weduwe. Ze heeft 6 kinderen, 5 meisjes en 1 jongen en 4 kleinkinderen. Ook vorig jaar was de burgemeester, toen ze 100 werd bij haar op bezoek geweest.