21 maart 2024

KBO Ooij modeshow “Vincken Mode” in dorpshuis de Sprong

De drie mannequins bij de modeshow worden bedankt voor hun inzet.

Op donderdag 21 maart waren de dames van de Ooijse KBO (senioren 50+) en nu ook een aantal heren in  dorpshuis de Sprong om inspiratie op te doen bij de modeshow van Vincken Mode voor de zomercollectie. Na het kopje koffie van Vincken kreeg Claudia, als presentatrice van Vincken Mode uit Druten, het woord. Claudia vertelde in haar openingswoord enthousiast over de uitgebreide modecollectie die elk seizoen vernieuwd wordt met de allernieuwste modetrends. De collectie bestond uit een zeer ruim assortiment en deze keer was er ook aan de heren gedacht. Waarschijnlijk de reden, dat buiten de 26 dames, ook 5 heren in de zaal aanwezig waren. Na de inleiding showden de Ooijs/Groesbeekse modellen Ria, Annie en Ans, als volleerde mannequins de nieuwste creaties en lieten ze zich bewonderen en aanraken door de gasten.  Na de laatste ronde werden de modellen door Claudia bedankt met een leuk presentje en werd de trekking van een kleine loterij gedaan. En daarna werd men in de gelegenheid gesteld om te kopen en dat gebeurde veelvuldig. zie de foto’s