3 maart 2024

BoerenMaasjazz & Marieke spelen in La Vie Groesbeek

Het wordt vast heel gezellig op zondag 10 maart in het Groesbeekse pop-up restaurant La Vie & Passie aan de Dorpsstraat 16 a. Want tijdens een lazy sunday afternoon gaan BoerenMaasjazz & Marieke daar dan de pannen van het dak spelen. Het trio speelt van 15.00 tot 17.00 uur: aansluitend kun je een lekker een hapje eten. Reserveren voor het eten is wel gewenst (06-51062017 of pascalegrace@live.nl). Marieke van Ruitenbeek is een veelzijdig zangeres en songwriter, die zich in tal van stijlen thuis voelt. Maar bij BoerenMaasjazz schittert ze in de jazzmuziek. Ze wordt begeleid door een combo uit de computer  en geflankeerd door de ervaren muzikanten De Boer en Maas. Het repertoire van BoerenMaasjazz & Marieke bestaat uit herkenbare jazzstandards als Cheek tot Cheek, Summertime, Sway en Autumn Leaves, met uitstapjes naar liedjes als Englishman in New York, Naast Jou, La belle dame sans Regrets en Das alles war nie passiert ohne Prosecco. Gerard de Boer speelt saxofoon; Thed Maas trompet. Laat uw gehoor en smaakpapillen strelen op 10 maart.