20 februari 2024

EHBO Ooij-Persingen organiseert voorlichtingsavond over medicijnen.

Bericht van EHBO vereniging  Ooij/Persingen. Geachte bewoners van Ooij-Persingen en omgeving. Wij als E.H.B.O. vereniging Ooij-Persingen, organiseren op donderdagavond 18 april a.s., een informatie avond over medicijnen. Er komt een apotheker als gast spreker en deze komt uitleg geven over medicatie,  het gebruik ervan enzovoort. Ook de eventuele bijwerkingen en effecten. Wil je hier meer over weten , heb je vragen en zou je daar een antwoord op willen,  kom dan naar deze open avond in de Sprong. Iedereen is van harte welkom. Woon je buiten de Ooij en heb je ook  interesse dan ben je van harte welkom om ook deze avond te bezoeken. Alles vindt plaats in de Sprong in de Ooij. Aanvang is 18 april, 20.00 uur en afsluiting rond 22.00 uur.

 

 

 

 

 

 

Namens het bestuur van de vereniging sec.

Peggy Brugman