25 januari 2024

Informatieavond over drank en drugs

stop drug addiction no drugs abuse addict rehabilitation or rehab cocaine heroin crack christal meth
Maandagavond 29 januari om 19.30 uur organiseert de EHBO – vereniging Millingen aan de Rijn/Kekerdom een gratis Informatieavond over drank en drugs in de kantine van het clubhuis van SC Millingen/Odio in Millingen aan de Rijn aan de Hoefseweg 21. Drank en drugsgebruik en verslaving, ook alcohol, komt in alle lagen van de bevolking en in allerlei beroepsgroepen voor. Het komt regelmatig voor, dat mensen last krijgen na gebruik van drank of drugs. Ze weten niet wat er met hun lichaam en geest gebeurt en neigen de controle te verliezen. Of het begint onschuldig, klein, de behoefte groeit en komt van kwaad tot erger, totdat de verslaving je dagelijkse leven domineert en compleet beheerst. Op deze thema-avond van 19.30 uur tot 21.30 uur over drank en drugs hoort u en ziet u, hoe u er het beste mee om kan gaan. Als u er toch mee te maken krijgt, wat is de Eerste Hulp, die geboden kan worden om verdere angst, onrust of erger te voorkomen. Deze Informatieavond over drank en drugs is gratis en voor iedereen toegankelijk. Voor (meer) informatie over Eerste Hulp, hulpverlening of aanmelden voor de nieuwe EHBO basisopleiding kunt u kijken op www.ehbomillingenkekerdom.nl. U mag ook telefonisch contact opnemen met Alex Janssen 06-10434247, instructeur EHBO of secretaris Jolanda Vergeer 06-54252398.