13 januari 2024

Polderparty CV de Deurzakkers met Timeshake

Sjoerd Martens links en prins Job.

Nadat prins Job  de Bokkerijder van CV de Deurzakkers uit Ooij het nieuw Bokkebier overhandigd had gekregen van de Ooijse brouwer Sjoerd Martens en de  Ooijse taartenexpert Uranus Hezemans haar schitterende taart met chocoladevulling voor prins Job de Bokkerijder aan hem had overhandigd, waarna ze ook ook nog eens  tweehonderd petit fours onder de aanwezige feestgangers uitgedeeld had, begon het grote Polderfeest van de Deurzakkers in Dorpshuis de Sprong, met de fantastische muziek van de Ooijse Polderband, Timeshake.  Nadat de stemming er eenmaal in zat, was het enthousiaste publiek niet meer van de vloer te krijgen. Met hun gevarieerde muziek werd het een groot feest. De carnavalsprinsen van Leuth, Kekerdom, Beek en Malden waren ook aanwezig terwijl ook de Duitse prins uit Kranenburg met zijn gevolg, nog een  optreden gaven. Deze laatste groep was met een autobus vol naar Ooij gekomen. Tussendoor werden de nieuwe meiden carnavalsclub “de Ooijs Mooiste” ook aan de  aanwezigen voorgesteld. Het feest ging op uitbundige wijze tot in de late  uurtjes door. Zeker voor herhaling vatbaar. zie de foto’s  deel  1;  deel 2; deel 3;  deel 4