17 september 2023

Mini Buitendijks festival bij “Roosje van Ooy” op de Vlietberg.

Applaus voor deelnemers en organisatie van het mini festival bij Roosje.
Vrijdag 15 september hield “Roosje van Ooy” op de Vlietberg haar eerste mini buitendijks festival. De deelnemers kwamen regelmatig op het idyllische terras in de Ooijpolder. Daar werd onder andere gesproken of het leuk was om daar een keer te spelen. En dat van meerdere artiesten en zo begon het. Meerdere artiesten werden bij elkaar gebracht door er een mini festival van te maken in de tuin, de omgeving en op het terras. En zo ontstond er een te gekke avond met 4 acts van creatieve, sprankelende artiesten met fantastische acts en een te gekke samenwerking van Vairosa, De zusjes Stip, Droogdok en Marinus. Het werd een prachtige avond en de bedoeling is dat het volgend jaar een vervolg krijgt. zie de foto’s (komen nog) .

DE ZUSJES STIP – Feestfuik, verlangen en versieren.
De zusjes Stip hebben een moedig plan. Ze geven een feest. Met vlaggetjes, met entertainment en met een gast. Een beeldende theatervoorstelling over de band tussen drie zussen. Script en spel: Irma de Bruijn, Johannet König en Paula Smink
Regie: Hans Rutten

DROOGDOK THEATERWERF – Lokroep
Een licht absurdistische beeldende theatervoorstelling.
In de wereld van de vogelaar is er maar één doel: Lok de vogel.
Als een bloemenvrouw komt storen weet hij zich geen raad. Wat moet hij aan met deze onhandige dame?

MARINUS – Zangperformance
Marinus haalt zijn inspiratie uit zijn dagelijkse leven. Op een filosofisch groovy manier uit hij dit in zijn eerste nummers. Zingend deelt hij zijn gebeurtenissen en brengt ze in beeld op een muzikale manier, nog vers en ontdekkend, maar klaar om het te delen met de wereld.

VAI ROSA – Luisterconcert
Heidi Hogewind en Sanne van de Wardt (Vai Rosa) zijn een sprankelend, fris en authentiek duo dat heartsongs en bijzondere eigen liedjes ten gehore brengt. Twee prachtige zangstemmen, a capella of begeleid door gitaar en/ of percussie. De positieve herhalende boodschappen van Vai Rosa zijn als de stam van een oude eik: je kunt je eraan vasthouden en omhoogklimmen naar het licht.