5 juli 2023

Laatste dag kermis Beek

De Beekse schuttersfeesten zijn weer voorbij. De kroon wordt “uitgedragen”.

Maandag was alweer de laatste dag van de Beekse schuttersfeesten georganiseerd door schutterij BUB. Nadat het koningspaar ’s morgen nog ijsjes had uitgedeeld op basisschool de Biezenkamp kon het daarna thuis even “uitrusten” Daar werden ze in de loop van de middag weer opgehaald door hun troon en begon het afsluitende feest in de schutterstent.  Daar werd vervolgens nog uitbundig feest gevierd met muziek van DJ/entertainer Robert Pouwels. Hij zorgde er voor dat jong en oud zich kon vermaken. Maar ook de jonge vendeliers lieten weer zien wat ze in korte tijd geleerd hebben.  Het feest eindigde rond 20.00 uur met het neerhalen en uitdragen van de “kroon” en kon men terugzien op een geslaagde schuttersfeest.  zie de foto’s deel 1; deel 2; deel 3.