2 juli 2023

Thea Geutjes uit Ooij overleden.

Ons bereikte het droevige bericht dat Thea Geutjes uit Ooij op zaterdag 1 juli is overleden. Thea was al geruime tijd ziek. We wensen haar zoon Freek en zijn vrouw Vanessa, de beide kleinkinderen, haar partner Jos,  alsmede de overige familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Thea is thuis, Alverstraat 16 te Ooij. U kunt haar bezoeken op vrijdag 7 juli van 15.30 uur tot 17.00 uur. Er wordt een avondwake voor Thea gehouden op vrijdag 7 juli om 19.00 uur in de Heilige Hubertuskerk, Kerkdijk 26 te Ooij. De afscheidsdienst wordt gehouden op zaterdag 8 juli om 10.00 uur in de aula van crematorium ’t Karbrugsche Veld, Karstraat 57 te Bemmel. Als u niet bij de dienst kunt zijn is er de mogelijkheid om mee te kijken via een livestream. Stuur hiervoor een mailtje naar freekschel@gmail.com . Correspondentieadres:
De Voorstenkamp 1109
6545 ED Nijmegen