13 juni 2023

A.s. weekend 8e editie Duivelsberg Vertelfestival.

In samenwerking met de Vertelkring Nijmegen organiseert De Duivelsberg dit jaar alweer de 8e editie van het Duivelsberg Vertelfestival. In het Vaderdagweekend (17 en 18 juni) zijn weer volop verhalen te beluisteren  voor jong en oud. Het thema dit jaar is “Feest”, n.a.v. het 60-jarig-jubileum van De Duivelsberg. De verhalen zijn op zaterdag 17 juni van 13.00 tot 18.00 uur en op zondag 18 juni van 12.00 tot 18.00 uur te horen. Er zijn twee vertellocaties. Eén voor verhalen van alle leeftijden en één voor de verhalen voor 12-plus. In het weiland bij de Duivelsberg zijn tenten neergezet waar de verhalen verteld zullen worden. Voor de gelegenheid is daar een gezellig caféterras bij gemaakt. Zaterdagavond (van 20.00 tot 23.00 uur) vinden wederom de Midzomernachtvertellingen plaats. Prachtige verhalen tot het donker wordt. Speciaal hiervoor zijn nieuwe spannende verhalen geschreven, bij uitstek geschikt voor volwassenen.