22 mei 2023

Marcel Vermeulen de nieuwe schutterskoning van B.U.B in Beek.

Marcel en Natalia Vermeulen.

Marcel Vermeulen, chef kok bij restaurant ’t Spijker in Beek en wonende in Beek heeft zondag in Beek tijdens het jaarlijkse koningsschieten van schutterij BUB de koningstitel behaald. Hij was één van de drie kandidaten voor het Koningsschot. De andere schutters waren Laurens Berkelmans en Danny Reinders. Hij zal tijdens de a.s. kermis in het eerste weekend van juli de huidige koning Willem Booltink opvolgen, die het afgelopen jaar samen met zijn vrouw Imre het koningspaar heeft gevormd. Marcel zal samen met zijn Natalia het nieuwe koningspaar vormen. Jeugdkoning is Sander Booltink, zoon van Willem en Imre Booltink, het huidige koningspaar. Het koningsschieten vond dit jaar weer onder de juiste weersomstandigheden plaats op het terrein voor verzorgingshuis ’t Höfke. . zie de foto’s deel 1;  deel 2;  deel 3;  deel 4;  deel 5;  deel 6deel 7; deel 8; deel 9; 

Uitslagen van het koningschieten.

Jeugdschieten
1e prijs – Kop – Lana van Dijk
2e prijs – rechter vleugel – Willy Thijssen
3e prijs – rechter vleugel – Christiaan Vermeulen (Zoon van Marcel en Natalia)

Jeugdkoning is Sander Booltink, zoon van Willem en Imre Booltink, het huidige koningspaar

Volwassenen
1e prijs – Kop – Bart Huilmand (50ste schot)
2e prijs – linker vleugel – Mario Frieling (132ste schot)
3e prijs – rechter vleugel – Jan de Jong (263ste schot)

Koningschieten
Kandidaten waren op schietvolgorde:
1. Laurens Berkelmans
2. Marcel Vermeulen
3. Danny Reinders

Koningspaar Marcel en Natalia Vermeulen bij het 316e schot, het 53ste schot op de romp.