27 maart 2023

Examen Jeugd Eerste Hulp 2023 Millingen aan de Rijn.

Zaterdagochtend 25 maart 2023 deden 4 leerlingen van groep 8 van de basisschool in Millingen aan de Rijn examen Jeugd Eerste Hulp en Reanimatie / AED. De heer Koen Iepstra was de externe officiële EHBO-examinator. In de kantine van Sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn waren Richel Bach en Theo Burgers, beide Lotus, het slachtoffer en de leerlingen konden, in groepjes van 2, hun kennis en vaardigheden van Jeugd EHBO en Reanimatie/AED tonen aan de EHBO-examinator. Tijdens de examens zijn géén foto-opnamen gemaakt. Na afloop deelde de examinator mede, dat alle 4 leerlingen geslaagd zijn. Aan de geslaagden werd een medaille uitgereikt. Het officiële EHBO-diploma volgt per post. De 4 geslaagde leerlingen zijn Eva Broens, Lucas van Deursen, Tijme Awater en Loek Hendriks. In de kantine waren de trotse ouders aanwezig. De instructeur Alex Janssen en de examinator Koen Iepstra werden bedankt. Van de EHBO-vereniging ontving de examinator een attentie. De EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom bedankt de basisschool, de ouders van de leerlingen enKoen Iepstra voor de samenwerking en het vertrouwen. Het Bestuur van de EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom.