27 maart 2023

Marietje Janssen-Hubbers uit Millingen overleden.

Marietje Janssen-Hubbers

Ons bereikte het droevige bericht, dat op zondag 26 maart Marietje Janssen-Hubbers uit Millingen aan de Rijn, op 92 jarige leeftijd thuis op haar kamer in Gasthuis St. Jan de Deo is overleden. Marietje was, van de 14 kinderen, de jongste telg uit het gezin van de familie Hubbers uit Leuth. Ze woonde sinds haar huwelijk in 1955 in Millingen aan de Rijn. Zij hadden samen 7 kinderen, 11 klein- en 11 achterkleinkinderen. Na een gelukkig huwelijk van 62 jaar was ze sinds 1 november 2016 weduwe van Henny Janssen. We wensen haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen alsmede de overige familieleden en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies. De uitvaartdienst is op vrijdag 31 maart om 10.30 in de parochiekerk Heilige Antonius van Padua te Millingen aan de Rijn, waarna de crematieplechtigheid zal plaatsvinden in de Boszaal van het Crematorium Jonkerbos te Nijmegen.