18 maart 2023

Halfvastenoptocht carnaval Millingen aan de Rijn.

Vrijdagavond 17 maart trok de Halfvasten lichtjesoptocht weer door de straten van Millingen aan de Rijn. 24 wagens waren er in al hun pracht en praal te zien. De ene wagen was nog mooier verlicht dan de andere. Ook de makers van de wagens hadden zichzelf in het licht gezet. Er waren veel blije gezichten te zien in en langs de optocht. De volgende startnummers hebben een prijs gewonnen. 1eprijs: startnummer 103 CV Net uutgeblazen. 2e: prijs startnummer 112 CV Kiek ma dan kun je Altied nog zien. 3e: prijs startnummer 119 CV ’t knalt d’r uut. De aanmoedigingsprijs ging naar startnummer 105 CV duk zat. Graag bedankt CV De Deurdouwers iedereen die op welke wijze dan ook geholpen hebben de lichtoptocht tot een succes te maken. zie de foto’s (komen nog)    zie de film van BD1