7 januari 2023

Boerenmaasjazz en Marieke spelen op 15 januari in de Waard van Kekerdom

Boerenmaasjazz en Marieke gaan op zondag 15 januari in het kader van hun “Grande Wintertoer” muziek maken in de Waard van Kekerdom, het befaamde etablissement aan de rand van de Millingerwaard. Het concert begint om 15.00 uur. Ze spelen tot ongeveer 17.00 uur. Het trio brengt herkenbare jazzmuziek met af en toe een uitstapje naar pop. De Beekse zangeres en songwriter Marieke (maar ook actief als dirigent en muziekdocent) is het stralende middelpunt, die veel pijlen op haar muzikale boog heeft. Ze brengt regelmatig albums en singles met eigen werk uit, zoals de zomerhit “Zelf Stralen”, die hoog in de charts eindigde. Maar met Gerard de Boer (sax) en Thed Maas (trompet) zingt ze overwegend jazz.
De toegang tot de Waard van Kekerdom is gratis. De waard gaat wel met de hoge hoed rond ter bestrijding van de onkosten. Zondag 15 januari. De Waard van Kekerdom. Aanvang 15.00 uur.
Marieke en Boerenmaasjazz