7 januari 2023

Nieuwjaarsbijeenkomst KBO Ooij in dorpshuis de Sprong.

Een toast op het nieuwe KBO jaar.

Met een gezellig samenzijn, een optreden van zangeres Karin van Rens en een quiz waarbij 25 foto’s geraden moesten worden van mensen die allemaal iets met Nijmegen hadden gehad of nog hebben hield de Ooijse KBO (Katholieke Bond van Ouderen 50+) donderdagmiddag een nieuwjaarsbijeenkomst in de Foyer van dorpshuis de Sprong. 65 leden hadden de weg naar de Sprong gevonden. De middag werd geopend door vice voorzitter Arnold Wulterkens die het afgelopen verenigingsjaar de revue liet passeren. Daarbij gaf hij aan dat vanaf dit jaar de vereniging van de Zonnebloem uit Ooij/Leuth was opgenomen in de KBO .  Er zijn nu 358  leden.  Ook was de vice voorzitter blij met de herstart van de KBO Playbackgroep. Zij zullen later weer de vereniging gaan vertegenwoordigen. Namens de gemeente Berg en Dal was wethouder Ria Barber aanwezig. zie de foto’s