26 november 2022

Jubilarissen bij Vogelvereniging “de Gekleurde Zanger” in Groesbeek.

v.l.n.r Hans Kersten, Hans Rikken en Diny Kuijpers.

Tijdens de opening van de vogeltentoonstelling van V.V. De Gekleurde Zanger Groesbeek in Voorzieningenhart “Op de Heuvel” zijn vrijdagavond drie leden gehuldigd. Hans Kersten, 50-jarig jubileum, is op jeugdige leeftijd samen met zijn opa zebravinken gaan kweken en kweekt nu vooral barmsijzen. Hans Rikken, jubileum 40 jaar, is op 10-jarige leeftijd begonnen met kweken van vogels in het fietsenhok en is een verwoed kweker van mooie vogels. Diny Kuijpers, 25-jarig jubileum, is voorzitter geweest en heeft vele goede diensten voor de vereniging verricht. Allen ontvingen de Bondsspeld uit handen van de heer Theloosen, voorzitter van district Gelderland. Veel van de verder aanwezige leden kregen deze avond ook hun prijzen, in “goud en in zilver” uitgereikt.  Zie de foto’s