13 november 2022

Prinsenreceptie Prins Frans de Frolijke in Beek.

Harmonie KNA brengt een serenade voor de nieuwe prins.

Zondagmiddag werd in het Kulturhus de Prinsenreceptie gehouden voor Prins Frans de Frolijke, die zaterdagavond in hetzelfde gebouw tijdens de prinsenproclamatie was geïnstalleerd als de nieuwe prins van de Cavalieren. De carnavalsverenigingen van Ooij, Kekerdom,Leuth, Millingen aan de Rijn, Groesbeek, Berg en Dal en Kranenburg (Dld) waren aanwezig om de nieuwe prins te feliciteren. De carnavalsvereniging uit Kranenburg was met een grote delegatie gekomen en zij voerden een prachtige show op voor de nieuwe prins. Ook de Garde, de Beekse Heerlijckheden deed weer zijn uiterste best om het aanwezige publiek te vermaken met hun dans, welke in het teken stond van LHBTIQ+. Harmonie KNA bracht een serenade voor de nieuwe prins, die zelf ook deel uit maakt van de harmonie. zie de foto’s deel 1;  deel 2; deel 3.