19 oktober 2022

Feestelijke lancering deelscooters en deelfietsen Nijmegen.

wethouder Cilia Daemen (rechts) bij de opening van de nieuwe standplaats voor deelscooters en deelfietsen. Foto Eric van Haalen.

In Nijmegen was woensdagmiddag de feestelijke lancering van honderd deelscooters en tweehonderd deelfietsen bij het Centraal station. De presentatie daarvan gebeurde door wethouder Cilia Daemen van GroenLinks, die een donkergroene helm van scooterbedrijf Felyx had opgezet en daarna een proefrondje maakte op de fonkelnieuwe scooter die bij het station van Nijmegen staat. Een prachtig initiatief, ware het niet, dat de plek waar deze voertuigen  gepland staan, ook de plek is waar de taxichauffeurs altijd met hun auto’s staan. Door de gemeente was het bord taxistaanplaats nu een stuk verder geplaatst. En daar waren de taxichauffeurs niet blij mee. Eric van Haalen maakte de foto’s. zie de foto’s