6 augustus 2022

Marieke en Boerenmaasjazz spelen op 14 augustus bij de Thornsche Molen

Marieke en Boerenmaasjazz

Boerenmaasjazz en Marieke gaan op zondag 14 augustus in het kader van hun Grande Zomertoer muziek maken op het terras met het fabelachtige uitzicht van de Thornsche Molen in Persingen. Het concert begint om 14.30 uur. Ze spelen tot ongeveer 17.00 uur. Het trio brengt herkenbare jazzmuziek met af en toe een uitstapje naar pop. De Beekse zangeres en songwriter Marieke (maar ook actief als dirigent en muziekdocent) is het stralende middelpunt, die veel pijlen op haar muzikale boog heeft. Ze brengt regelmatig albums en singles met eigen werk uit, maar met Gerard de Boer (sax) en Thed Maas (trompet) zingt ze overwegend jazz. De toegang tot het zonovergoten terras van de Thornsche Molen is gratis: wie aansluitend van de uitstekende keuken wil genieten, doet er wellicht verstandig aan even te reserveren: 024-6792399 (dethornschemolen.nl). Zondag 14 augustus; Thornsche Molen; Aanvang 14.30 uur;  Marieke en Boerenmaasjazz;