6 juli 2022

Jeugdtrainerscursus in Millingen aan de Rijn

De voetbalvereniging SC Millingen is door de KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbalbond) aangewezen als cursuslocatie voor opleiding van een cursus voor gediplomeerd jeugdtrainer. Bij voldoende deelname vindt deze opleiding, theorie en praktijk, plaats bij SC Millingen aan de Hoefseweg 21. Deelnemers uit Millingen aan de Rijn en omgeving en ook van andere voetbalverenigingen zijn welkom.De opleiding Juniorentrainer wordt gegeven door een ervaren KNVB-docent, leidt op voor een officieel KNVB-diploma en er wordt bijgebracht hoe de trainer-coach jeugdige voetballers met plezier beter leert voetballen.
Vind je het leuk om met voetballers in de leeftijd t/m 18 jaar om te gaan, te trainen en te coachen? En ben jezelf 15 jaar of ouder, dan is deze opleiding Juniorentrainer echt iets voor jou! Het opleidingsdeel bestaat uit 8 bijeenkomsten van elk 3 uur op een maandag of vrijdag van 19.00-22.00 uur. Bij het ervaringsdeel worden opdrachten uitgevoerd bij jouw juniorenteam. Bij minimaal 12 deelnemers gaat de opleiding begin oktober 2022 van start, maximaal 14 deelnemers. Momenteel zijn er nog 10 lege plekken.
Zodra er voldoende deelnemers zijn, word je door de KNVB geïnformeerd. Meer informatie is te vinden op de KNVB-site en daar kun je je ook inschrijven: https://www.knvb.nl/info/60185/training-trainers/249/juniorentrainer  Het Bestuur van SC Millingen wenst je veel succes..!