7 juli 2022

Viering 5 jaar Beweegtuin Ooij.

De vrijwilligers van de Beweegtuin Ooij. vlnr Ria, San, Els, Agnes en Arnoud.

Woensdagmiddag werd in de Beweegtuin Ooij het 5 jarig bestaan gevierd van deze Beweegtuin, welke ligt aan de Prins Bernhardstraat in Ooij, naast dorpshuis de Sprong. De Beweegtuin werd 5 jaar geleden geopend met Olga Commandeur als speciale gast. Deze keer was ze er niet bij maar met de vrijwilligers Ria, Arnoud (hij was jarig deze dag), Agnes, Els en San als, zoals ze zelf zei een ” halve vrijwilliger” (naast haar werk als fysiotherapeute) lukte het toch om de meeste bezoekers in beweging te krijgen. Ook de Ooijse huisarts, dokter Krijgsman deed mee.  Het waren meestal vaste bezoekers die meededen, maar ook een aantal nieuwe bezoekers, waarvan nu gehoopt wordt, dat ze de lessen op woensdagmorgen gaan volgen. Na afloop was er voor de vrijwilligers een bos bloemen, uitgereikt door San. zie de foto’s.