3 juli 2022

Examen Jeugd Eerste Hulp 2022 Millingen ad Rijn

5 jeugdleden geslaagd.

Zaterdag 2 juli 2022 deden vanaf 10.00 uur 5  leerlingen van groep 8 van de basisschool in Millingen aan de Rijn examen Jeugd Eerste Hulp en Reanimatie/AED. De heer Koen Iepstra uit Nijmegen was de externe officiële EHBO-examinator. De laatste weken zijn vrijwillige medewerkers van de EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom bezig geweest met het verzorgen van lessen Jeugd Eerste Hulp voor leerlingen van de hoogste groepen van de basisschool. In boeiende lessen werd uitleg en demonstratie gegeven over Jeugd Eerste Hulp. In de kantine van Sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn waren Richel Bach en Theo Burgers, beide Lotus, het slachtoffer en de leerlingen konden hun kennis en vaardigheden van Jeugd EHBO en Reanimatie/AED tonen aan de EHBO-examinator. Tijdens de examens zijn géén foto-opnamen gemaakt. Na afloop deelde de examinator mede, dat alle 5 leerlingen geslaagd zijn. Aan de geslaagden werd een medaille en een extraatje uitgereikt. Het officiële EHBO-diploma volgt per post. De 5 geslaagde leerlingen zijn in elk geval dit jaar ook lid van de EHBO-vereniging. In de kantine waren de ouders aanwezig en waren trots, dat hun kind geslaagd is. Na de uitreikingen op het buitenterras aan Maritt van der Waal, Robin de Kleijn, Bregje Raaijmakers, Hayley de Haan en Fien Mallo werd de instructeur Alex Janssen en de examinator Koen Iepstra bedankt. Van de EHBO-vereniging ontving de examinator een attentie. De EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom bedankt de basisschool, de ouders van de leerlingen en Koen Iepstra voor de samenwerking en het vertrouwen.  Het Bestuur van de EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom.