1 mei 2022

Ruim 100 oldtimers trokken door de Ooijpolder

Klassiek Mechaniek Zeeland, (KMZ) organiseerde op zondag 1 mei vanuit Hernen een Voorjaarsoldtimerrit.  Na twee jaar beperkt te zijn door corona, was het eindelijk weer verantwoord mogelijk om een oldtimerrit te organiseren door de Brabantse club “Klassiek Mechaniek Zeeland”! En bij menig oldtimerbezitter, begon het alweer behoorlijk te kriebelen, om de geliefde oldtimer of exclusieve auto, weer eens uit te laten, tijdens een rit van circa 90 km lang! Ruim 100 oldtimers, klassiekers en vrachtauto’s zijn om 12.00 uur van start gaan, voor een route door een deel van het Land van Maas & Waal, de Ooijpolder en Brabant. Vanaf Nijmegen voerde de rit via de Ooysedijk, de Ooijse Bandijk, Kruisstraat, Hezelstraat, Kerkdijk, St. Hubertusweg, Thornsestraat, Steenheuvelsestraat en Plezenburgsestraat naar Duitsland. Onderweg konden de deelnemers picknicken. Zie de foto’s (komen nog)