18 april 2022

Jubilarissen bij schutterij Eendracht Ooij.

Jubilarissen boven vlnr: Leon Lukassen, Frans Verstege, Emile Verstege, Marco Groothuizen, Pieter Corté, Toon Thomassen en Geert Verriet. onder: Henk Baron, Geert Janssen, Geert Reijnen, Koos Peters-Weeren, Jan Awater, Ben Derksen en Mirella van Haaren.

Schutterij Eendracht Ooij hield op Tweede Paasdag haar (door de corona uitgestelde) schietdag (normaal Kerstschieten) in dorpshuis de Sprong te Ooij. Met de leden werd gestart met een ontbijt, waarna de overdracht van het het commandantschap van de schutterij. Fred Schel droeg dit over aan Wim Zweverink. Daarna werden de jubilarissen van de jaren 2020 en 2021 gehuldigd. Helaas konden niet alle jubilarissen daarbij aanwezig zijn maar die zullen op een later tijdstip thuis bezocht worden. De jubilarissen van 2020 zijn: Geert Reijnen, 60 jaar; Jan Awater, 50 jaar; Geert Janssen, 50 jaar; Friedje Vermeulen, verhinderd, 50 jaar; Geert Verriet, 50 jaar; Henk Baron, 40 jaar; Pieter Corte, 40 jaar; Marco Groothuizen,  40 jaar; Koos Peeters- Weeren, 40 jaar; Leon Lukassen, 25 jaar; Monique Schel, afwezig, 25 jaar;  Toon Thomassen, 25 jaar. De volgende jubilarissen zijn van 2021: Wim Basten, afwezig, 60 jaar; Ben Derksen, 60 jaar; Emile Verstege, 40 jaar; Frans Verstege, 40 jaar; Mirella van Haren, 25 jaar; Maurice Verstege, afwezig, 25 jaar. Herman Leensen maakte de foto’s. Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd! Zie de foto’s op Hermanleensen.nl