2 februari 2022

Leo Lukassen overleden

Het team Lukassen maakte vanavond het volgende bekend.  ?????? ?????????? ?? ??? ????????…

?? ??????????? ??? ??? ???????, ???? (?)??, ?? ???????? ?????????? ?????????. ????? ?? ???? ??????? ???????? ??? ??? ??????? ?? ??? ??? ???? ???? ??? ?? ???????.
?? ???? ??? ?????????? ??????!
???? ????????
Leo lukassen begon, zijn muziek- en showbedrijf in Ooij, waar hij naast zijn café ’t Hoekje aan de Prinses Beatrixstraat, ook een muziek- en showbureau runde. Na enige tijd verhuisde hij met zijn zijn bedrijf naar de Oranjesingel in Nijmegen. Nadat hij daar uitgegroeid was verhuisde het bedrijf nog een paar keer in Nijmegen om vervolgens weer in Ooij te eindigen met het bedrijf Lukassen Produkties, achter café de Vink aan de Koningin Julianalaan. Leo was weduwnaar van Dolly Lukassen. Hij werd 77 jaar. Wij wensen zijn partner Sylvia, de kinderen en kleinkinderen, alsmede de rest van de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.