9 december 2021

Wim Reijnen uit Ooij overleden.

Wim Reijnen

Ons bereikte het droevige bericht, dat woensdagavond thuis aan de Erlecomsedam in Ooij, Wim Reijnen op 81 jarige leeftijd is overleden. Hij is daar rustig ingeslapen. Hij heeft na een periode van afnemende gezondheid Corona gekregen en dit heeft hem zo verzwakt dat hij er niet meer bovenop kwam. Het is verdrietig maar de familie heeft er ook vrede mee. Wim was sinds 14 mei 2012 weduwnaar van Anny Reijnen-Langen en verhuisde na de grote brand in zijn boerderij eind januari 2017 naar een tijdelijk chalet naast de boerderij. Daar woonde hij nog steeds. Intussen was de boerderij wel weer opgebouwd. Wim heeft in Ooij en in de gemeente Ubbergen diverse bestuursfuncties bekleed, waaronder 30 jaar bestuurslid van dorpshuis de Sprong, waaronder de laatste 20 jaar als voorzitter. Ook was hij in de voormalige gemeente Ubbergen raadslid voor de CDA. Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen, alsmede de overige familieleden en vrienden,  heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.  Donderdag 16 dec is er een afscheidsmis in de H. Hubertuskerk in Ooij, waarna hij wordt begraven op het naast gelegen kerkhof. Dit alles in beperkte kring i.v.m. de Corona maatregelen.