11 juli 2021

Veel belangstelling voor “Zielsgelukkig Festival” in Berg en Dal

Een deel van het buitenterrein bij het Zielsgelukkig Festival bij Erica.

Op zondag 11 juli was er weer een “Zielsgelukkig Festival” een spirituele Doe- en Ervaarbeurs in en bij Hotel Restaurant Erica (Fletcher Hotel) aan de Molenbosweg 17 in Berg en Dal. Er werd gebruik gemaakt van de zalen binnen en de prachtige buitentuin. Vroeger was hier een landelijk bekende speeltuin waarover het lied “Af en toe gaan pa en moe, met ons naar de speeltuin toe” werd gemaakt. Maar deze keer was het het toneel van vooral bezoekers, die langs de kramen liepen en zich lieten voorlichten over allerlei facetten van het, vaak spirituele, leven. Hetzelfde gold ook voor binnen. Er was een grote diversiteit aan workshops, lezingen, mediums, massages, verkoop maar bovenal veel gezelligheid en een prachtige sfeer. De belangstelling was enorm. In de loop van de middag was er geen vrije parkeerplek meer te vinden in de omgeving. De organisatie kijkt tevreden terug op deze beurs. De volgende beurs wordt gehouden op 12 september a.s. van 11.00 uur tot 17.00 uur.