6 juli 2021

Directiewijziging aannemersbedrijf de Witt in Ooij.

Geert Vink (boven) en Klaus Wingels.

Aannemersbedrijf Albert de Witt, dat is gevestigd op de Bouwkamp in Ooij, meldt het volgende. 
Per 01-07-2021 treedt Theo Wijnhoven terug als directeur van ons aannemersbedrijf. Hij zal nog wel enkele maanden in dienst blijven om de overgang te begeleiden, waarna hij vervolgens met de VUT zal gaan. Hij is dan bijna 40 jaar in dienst bij ons aannemersbedrijf, waarvan iets meer dan 21,5 jaar als onze directeur. Wij zijn hem zeer dankbaar voor zijn inzet waarmee hij de continuïteit van ons bedrijf heeft bewaakt, denk aan bijvoorbeeld de heftige periode gedurende de bouwcrisis en aan alle veranderingen door de jaren heen in deze dynamische branche.  Zijn opvolging wordt door een 2 man sterk team opgepakt, namelijk door Klaus Wingels en Geert Vink, u waarschijnlijk wel bekend. Deze opvolging is intern met enthousiasme ontvangen en wij vertrouwen erop dat u ons gaat delen in dit enthousiasme. In verband met de huidige Coronarestricties hebben wij besloten deze overdracht intern te laten plaatsvinden. Wij zien onze samenwerking als een waardevolle toevoeging aan ons bedrijf en wilden u graag op de hoogte brengen van deze verandering in ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, B.V. Aannemersbedrijf Albert de Witt