6 juli 2021

Open teamtoernooi van SVO tennis

Dit toernooi wordt dit jaar georganiseerd op: donderdag 26 augustus t/m zaterdag 4 september 2021. Door de versoepeling van de Corona-maatregelen kunnen wij gelukkig ook dit jaar weer het Open Teamtoernooi van SVO-tennis organiseren. Dit toernooi staat zoals altijd vooral in het teken van gezelligheid, elkaar ontmoeten en een lekker potje tennis als voorbereiding op de najaarscompetitie. Hierbij zullen wij ons houden aan de KNLTB-regels m.b.t. Corona. Er kan worden ingeschreven met teams van minimaal 4 personen voor heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel in de categorieën 5/6, 6/7 en 7/8. Er wordt in poules gespeeld op speelsterkte, maar er zullen geen finales worden gespeeld. Ieder team zal minimaal 2x spelen. Een partij bestaat uit 4 wedstrijden van 2 sets (ieder koppel speelt 2x). Wij zullen ervoor zorgen dat de teams voldoende ruimte in en om ons clubhuis hebben om de 1,5 meter tussen de spelers te kunnen waarborgen. Inschrijfgeld bedraagt € 25,00 per team en inschrijven kan t/m dinsdag 17 augustus 2021 via de website van SVO-tennis, www.svotennis.nl. Nog vragen, stuur ze naar: svotennis.team@gmail.com of bel met het secretariaat, Imke Nissen: 06-52305212. Wij hebben er zin, hopelijk jullie ook!  Inschrijven klik hier.