18 juni 2021

Zeger Stappershoef nieuwe voorzitter van Stichting “de Thornsche Molen”.

v.l.n.r Zeger Stappershoef, Wim Janssen en Hennie Driessen.

Tijdens een bijeenkomst in het restaurant de Thornsche Molen in Persingen is vrijdag door het bestuur van Stichting “de Thornsche Molen”,  samen met de molenaars, afscheid genomen van Henny Driessen, die jarenlang (2008 tot 2020) voorzitter is geweest van de Stichting  en werd Zeger Stappershoef verwelkomd als nieuwe voorzitter van de Stichting. Henny Driessen was al ongeveer 1 1/2 jaar geleden gestopt en deze functie werd in die tijd waargenomen door bestuurslid Wim Janssen uit Wercheren. Hij droeg nu het voorzitterschap over aan de nieuwe voorzitter Zeger. Ook Zeger woont in Wercheren. In verband  met Covid kon vorig jaar geen gezamenlijk  afscheid van Henny plaats vinden.