19 april 2021

Werkzaamheden “Vissenbuurt” in Ooij begonnen.

Op maandag 19 april zijn de werkzaamheden aan o.a. de riolering in de buurt “Het Zand” de Vissenbuurt in Ooij begonnen. Deze werkzaamheden zullen ongeveer 5 a 6 maanden in beslag nemen. Omdat ook de riolering bij de aansluiting van de Goudwindestraat met de Koningin Julianalaan vervangen moet worden, is de Koningin Julianalaan daar ter plaatse de hele week afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Bleistraat en de Rietvoornstraat. De gemeente meldde op haar website het volgende: We gaan Het Zand (de Vissenbuurt) in Ooij vernieuwen.

  • Op 12 februari 2020 was hiervoor een inloopavond. Aanwonenden konden toen reageren op het voorlopig ontwerp. Van de avond is een verslag gemaakt. 
  • Met de opmerkingen die zijn gemaakt tijdens de inloopavond hebben we een aangepast ontwerp gemaakt. Dat aangepast ontwerp kunt u zien in dit filmpje.
  • Met de reacties op het aangepast ontwerp hebben we nu een definitief ontwerp gemaakt.

Vragen of opmerkingen: Heeft u vragen of opmerkingen over het ontwerp? Dan kunt u die mailen naar projectleider Pierre Kersten via p.kersten@bergendal.nl. U kunt hem ook bellen via telefoonnummer 14 024.