19 april 2021

Vrijwilligerswerk Berg en Dal

Het Vrijwilligerssteunpunt verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan organisaties. Zonnebloem, Pluryn, SWOM, Kalorama en Forte Welzijn zijn op zoek naar vrijwilligers die een keer per week bij iemand op bezoek willen gaan. Voor een praatje, een spelletje, wandelen of fietsen. Hulp bieden bij computeren, samen boodschappen doen of andere kleine klusjes. Voor gezelschap, om het gevoel van eenzaamheid te verminderen of omdat iemand er alleen voor staat. Heb jij een uurtje tijd om iets voor een ander te betekenen? Kijk voor de vele mogelijkheden op www.geldersehanden.nl/bergendal . Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. info@fortewelzijn.nl tel. 085 0406066.