16 april 2021

Truus en Wil Brugman uit Ooij 50 jaar getrouwd

Op vrijdag 16 april waren Truus en Wil Brugman uit de Pins Mauritsstraat in Ooij 50 jaar voor de kerk getrouwd. Twee dagen daarvoor, op 14 april, was de officiële datum dat ze op het gemeentehuis van Ubbergen getrouwd waren en op die dag hadden ze al bloemen en een felicitatie gekregen van de gemeente Berg en Dal. Truus Verriet is afkomstig uit een gezin van 13 kinderen en heeft haar hele leven al in Ooij gewoond terwijl Wil, afkomstig uit een gezin van 5 kinderen, in meerdere plaatsen gewoond heeft omdat zijn vader bij een diverse steenfabrieken in Nederland gewerkt heeft. Maar in Ooij hebben ze elkaar gevonden en ze trouwden op 14/16 april 1971. Truus en Wil hebben 3 kinderen en 4 kleinkinderen. Een bruiloft zat er i.v.m. de corona helaas niet in daarom kon het alleen met de familie in huis gevierd worden. Truus en Wil, van harte proficiat.