13 april 2021

Kinderen uit Leuth ontvingen een oranje goodiebag.

Vanwege de huidige coronamaatregelen kan het Oranjecomité dit jaar helaas geen Koningsdag organiseren voor alle kinderen uit Leuth. Dit is uiteraard erg jammer en daarom heeft het comité nagedacht over een alternatief. Op vrijdag 9 april hebben alle leerlingen van de basisschool een oranje goodiebag gekregen. Hierin zat een uitnodiging voor een online oranjebingo, een kleurplaat voor de kleurwedstrijd en een oranje goodie. De kleurplaten kunnen tot 26 april ingeleverd worden bij de Spar in Leuth. Ook worden de kinderen en ouders uitgedaagd om hun huis op 27 april zo oranje mogelijk te versieren. Uiteraard staat daar een prijs tegenover. Het Oranjecomité hoopt volgend jaar weer een geweldige Koningsdag te kunnen organiseren.