12 maart 2021

Stemmen in Beek in de Grote Bartholomaeuskerk

Inwoners van het dorp Beek kunnen op 17 maart ook stemmen in de grote Bartholomaeuskerk. Die fungeert dan als een van de 27 stembureaus die door de gemeente Berg en Dal zijn aangewezen.  In verband met corona worden de verkiezingen voor de Tweede Kamer volgende week over drie dagen uitgesmeerd. Dit om de drukte te spreiden met het oog op het besmettingsgevaar. 70-plussers konden  ook per brief stemmen. Daar was vrijdag 12 maart de laatste dag voor om deze op de post te doen. Op maandag 15 en dinsdag 16 maart zijn de stembureaus in het gemeentehuis in Groesbeek en in sporthal De Duffelt in Millingen ook  open. Alle andere stembureaus zijn alleen op woensdag 17 maart open. Stemmen kan overal tussen 07.30 tot 21.00 uur. In de verzorgingshuizen de Vijverhof en Groot Berg en Dal, allebei in Berg en Dal, Gasthuis St. Jan de Deo te Millingen aan de Rijn, ’t Höfke te Beek en de Kloostertuin in Groesbeek,  kan op 17 maart alleen door de bewoners gestemd worden. Voor de overige stembureaus in de gemeente Berg en Dal zie de gemeentepagina van Berg en Dal.