11 maart 2021

Willie Kniest overleden.

Ons bereikte het droevige bericht, dat afgelopen woensdag, 10 maart, Willie Kniest op 66 jarige leeftijd is overleden. Willie werd op 23 november 1954 in Nijmegen geboren en groeide, samen met drie zussen,  op in de wijk Brakkestein,. Hij was getrouwd met Marian Kregting uit Ooij en samen woonden in de Prins Hendrikstraat in Ooij. Daar werden Danielle en Dennis geboren. Samen kregen ze 4 kleinkinderen. Willie was vanaf 1979 werkzaam bij de Spoorwegen, o.a. als conducteur en perronopzichter. Sinds januari 2013 zijn ze, vanwege zijn gezondheid, naar Groesbeek verhuisd naar een levensloop bestendige woning. I.v.m. die gezondheid heeft hij de laatste tijd op Joachim en Anna gewoond. We wensen zijn vrouw Marian, de kinderen en kleinkinderen , alsmede de overige familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Het laatste afscheid is op zondagmiddag 14 maart van 15:30 u tot 17:00 u en wordt verzorgd door uitvaartcentrum Oud Marienboom, Klopper&Kramer aan de Groesbeekseweg 242 . Helaas moet dit afscheid verlopen volgens afspraak, vanwege corona. Dit kan via de mail lidwien@kk.nl of telefonisch 024-3234444. De crematiedienst zal plaats vinden op maandag 15 maart om 11:00 u, maar deze zal in besloten kring plaats vinden ook i.v.m het corona virus. Het correspondentieadres is: Eikstraat 26, 6562 GC Groesbeek.